Петко Димитров празнува рожден ден (снимки)

Салфетки и Яна без сутиен...

Петко Димитров се кротна, но не съвсем. Младото татенце посреща пореден рожден ден в сърцето на една от рожбите си – нощния клуб, който ръководи. Въпреки че най-личния му празник беше преди дни, Петко Димитров направи парти на 17-ти. За разлика от миналата година, когато купонът беше препълнен със звезди и звездички, тази година мина предимно с по-възрастни близки и верни приятели. Петко Димитров предпочете да почерпи най-близък кръг от хора, вместо Азис да прави страстни движения около него.

На партито не се видяха и двойката Божинови. Откакто Николета сгафи с новината за бебе Доминик, Петко Димитров и Яна ги изритаха от кръга си. За сметка на това пък там присъстваха верните Петьо и Петя от "Денсинг старс", Иван Несторов – Амебата, най-добрият му приятел Щерю с половинката си.

Чалга-елитът во главе с Преслава се отчете с по един sms, но май не липсваха на никого. Затова пък младата майка Яна изненада присъстващите. На миналогодишния рожден ден на Петко Димитров се показа увита от глава до пети в лилав сатен. Тази обаче – въпреки раждането и кърменето, се показа без сутиен и в идеална форма!

Рожденикът си позволи все пак едно своеволие – скъп спомен от ергенските години. Петко Димитров беше "окъпан" от порой салфетки, както правят често в чалга-клубовете.

 

Още снимки от събитието можете да видите тук.