Проф. Борислав Борисов и ген. Валентин Петров са лицата на АБВ за Пловдив (ВИДЕО)

Партията залага на имена, неучаствали в управлението до момента

Проф. Борислав Борисов и ген. Валентин Петров водят листата на АБВ в Пловдив. В областта водачи са ген. Валентин Петров и Ангел Папазов - кмет на община Първомай, обяви доц. Георги Паскалев – координатор на АБВ в Пловдив и областта.

В градската листа влизат общо 4-ма професори, 2-ма доценти, както и художничката Лидия Пиронкова. На 24 август пък ще са готови окончателните листи, които ще бъдат представени в София.

Когато съставяхме листите, гледахме да няма хора, които вече са управлявали България. Даваме превес на младите, умните, интелигентните, такива, които са оглавявали академични структури, ръководят бизнес, кметове, зам.-кметове и др., каза Георги Паскалев.

Изцяло споделям ценностите и идеалите на АБВ. Хората в тази партия искат възстановяване на държавността в страната, защото усещането за справедливост се е изгубило., категоричен е ген. Валентин Петров – водач на листата на АБВ за Пловдив област.

Избрахме си едно служебно правителство, което цъфти от радост. Дори когато става въпрос за бедствието в Мизия, усмивката на министър-председателя не стихва. Да не говорим пък за ситуацията с КТБ. Хората не могат да си изтеглят парите, да изпратят децата си да учат, а бизнесът се съсипва, каза Координаторът на АБВ в Пловдив и областта.

Той  допълни, че служебното правителство е избрано с цел да осигури едни безпроблемни избори, а не да се занимава с глобалните въпроси на света.

Ето какво каза и Румен Петков – председател на предизборния щаб на АБВ, в следващото видео!