Риалити героини свалиха гащите

Пловдив Лайф

23-08-2014, 10:13

Снимка:

blife.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ето кой ще прави компания на Бърканичков в "Сървайвър"

Красавиците са увековечени в така наречената "кенефна" поза (СНИМКА 18+)

Индира Касимова и Емануела Бадева погнусиха интернет потребителите със снимка, публикувана преди време от самите тях в социалната мрежа.

Красавиците са увековечени в така наречената "кенефна" поза, със свалени гащи и усмивки до ушите, пише blife.bg. Причините са ясни и напълно естествени, но не става ясно какво точно е предизвикало момичетата да удовлетворят повика на природата по този начин, на открито.

Индира Касимова е позната като екзотичната танцьорка от клиповете на Графа, и е бивша участничка в риалити предаванията "Сървайвър" и "Къртицата 2: Разтърсване". И в двата формата Индира не успя да се класира сред финалистите и беше далеч от победата, макар да бе сред харесваните от зрителите герои.

Емануела Бадева пък напусна "Сървайвър" през 2009 година по собствено желание, тъй като "не чувствала близки" хората от племето си. Убеждавана да остане, тя бе непреклонна до момента, в който родителите й я посъветваха да не напуска. Това промени мнението на Емануела, но твърде късно и тя напусна безславно играта. След излизането от нея манекенката нашумя с еротичната си фотосесия за списание "Максим".

Както можете сами да се убедите от снимката обаче, някои навици, придобити там, не се губят лесно, пише bgreality.bg.