Обица на вагината докарва зверски инфекции

Животът

23-08-2014, 10:20

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Как да си направим свежи обици от кламери

Козметички правят пиърсинга с мръсни игли, чистят ги с ракия

Тийнейджъри с жестоки инфекции от обеци на интимни места напълниха лекарските кабинети, разказаха медици пред „Всеки ден".

Откачилите по идиотската мода младежи дупчат безразборно тялото си, но най-често попадат в козметични салони, където хигиената е лоша. Така, вместо да се разкрасят, авантюристчетата се инфектират, подуват се и накрая се тровят с огромни количества обезболяващи и антибиотици.

 Модното поставяне на обеци, където не трябва, им излиза почти 200 лева, като се включат лекарствата и лекарският преглед, макар официалната цена на пиърсинга да е 50. Това разказаха препатили родители, водили посред нощ децата си по болници, след като развили инфекции от манипулацията.
„Дъщеря ми си сложи обеца на езика, за да не остане по-назад от другите момичета в квартала. След два дни лимфните й възли така се подуха, че пищеше от болка, щом ги докосне, а ние си изкарахме акъла. Веднага се наложи да я закараме в болницата", разказа потресена майката на десетокласничка.

 Докторите установили сериозна инфекция и предписали на 16-годишната девойка силни антибиотици, били й и няколко инжекции. След ужасните преживелици, момичето жестоко съжалило за авантюрата.
Не по-малък ужас на родителите си докарало 15-годишно момиче от София, което продупчило пъпа си с модната обеца. Хлапачката, без да му мисли, отишла в студио, което се намирало в неугледен гараж.

 Там пък я продупчили с игла, която пишман- козметичките въобще не дезинфектирали, а просто полели с ракия и след няколко дни момичето се събудило цялото подуто. Лимфните й възли не само станали като орехи, а развила и остра вирусна инфекция, която засегнала и черния дроб. Лекарите регистрирали и подут далак.

 Момичето лежало в болница на системи и изпило цели шепи лекарства, за да не развие хепатит. От едно невинно приключение платих със здравето си, призна уплашеното момиче.
Друго момиче - на 17, пък си сложило обица на вагината. Мястото се инфектирало жестоко и се наложило малката развратница да лежи в болница 3 дни.