Паднали дървета затрудняват трафика в село Брезник и в района на Йоаким Груево

Животът

25-08-2014, 08:44

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пороен дъжд с гръмотевици се изсипа над Пловдив

Паднали дървета и клони са възпрепятствали трафика на територията на село Брезник и в района на Йоаким Груево, при селата Златитрап и Кадиево, съобщава Радио "Фокус" – Пловдив.

Дърветата са паднали от силния вятър и разразилата се буря снощи. Те са били отстранени бързо. Служители на Областно пътно управление са почиствали и разлятото масло на пътя при Граф Игнатиево, където стана катастрофа и една жена почина. Почистването и опесъчаването е продължило близо 5 часа. Остават валидни наложените досега забрани за движение на моторни превозни средства по пътя Белица - Загражден - Давидково, в участъка от Държавно ловно стопанство ”Кормисош”, след с. Белица до границата с област Смолян.

Забрана за движение има и по пътя Пловдив - Ситово - Лилково, в началото на село Храбрино. Вследствие от поройните дъждове там има пропадане на пътната конструкция. Забранява се движението на тежкотоварни автомобили над 3.5 т в двете посоки на Храбрино. За лекотоварните автомобили движението се отбива по обозначен с пътни знаци обходен път.