Полицията задържа рецидивист, убил с чук и нож данъчен служител

Има и втори заподозрян, който се издирва

Известен рецидивист е задържан за убийството 53-годишния данъчен служител в столичния район "Витоша", съобщи БНР. Заподозреният е известен на полицията с прякор „Радо” и е с богато криминално досие и десетки регистрации зяа престъпления.
До сега той е бил арестуван за хулигански прояви, грабежи, и кражби. Дълги години, запоидозреният в убийство е продавал вестници в близост до столичен хотел. Причината за убийството все още е в процес на изасняване.

Данъчният служител беше нападнат и убит с нож и чук от двама души. Основната версия, по която се работи е конфликт между заподозрените и жертвата.
53-годишният мъж, който беше намерен мъртъв в столичния квартал „Лозенец“ е бил служител на данъчната служба в столичния район "Витоша". Вторият заподозрян за убийството се издирва.

Според непотвърдена инфирмация убийството е извършено по особено брутален начин с нож и чук. Конфликт помежду им прераснал в скандал и побой с фатален край.
В момента служители на Криминална полиция" проверяват адреси в столичния квартал "Лозенец", за да търсят улики и информация за престъплението.