Заловиха бияча на порно актрисата Кристи Мак

Болната от рак свидетелка дари наградата за залавянето му на приют за жени

Скандалният ММА побойник Уор Машин, който по-рано миналата седмица зверски преби бившата си приятелка и порно звезда Кристи Мак бе заловен по сигнал на гражданин, съощи сайта TMZ.com

Уор Машин и Кристи

За предоставянето на информация за арестуването му имаше обявени две награди от по 10 хиляди долара, едната от семейството на пострадалата, а другата от тв звездата Кори Харисън от популярното шоу „Спецове в заложната къща”.

Жената, отговорна за залавянето на  Уор Машин е Мери Кастело, тя умира от рак и е решила да дари наградата от 20 хиляди.

Мери е  била отседнала в същия хотел, където биячът се укривал от закона, след като е издирван за брутален побой над бившата си приятелка. Свидетелката разказва, че чула суматоха и видяла как окървавена и раздърпана жена бяга от стаята му. Тя повикала ченгета, които го арестуват при пристигането си . 

Мери Кастело

Мери дари наградата приюта за жени в Санта Клара, Калифорния, след като обяви, че й остава малко живот и тези пари не й трябват.

Междувременно стана ясно, че колегите от порно гилдията са събрали над 150 хиляди долара за пластичните операции по възстановяването на Кристи Мак.