Влюбен спусна транспарант на Моста в Бургас и предложи брак на любимата си

Младият мъж е поканил приятелката си, уж на разходка, след което коленичил за да получи заветното "ДА!"

Влюбен бургазлия показа на всички, че обича любимата си жена като спусна 4 метров транспарант от втория етаж на Моста на централния плаж в Бургас. Платното бе с надпис на английски, който в превод гласи "Омъжи се за мен, Хриси". Плакатът бе спуснат в момента, когато влюбеният коленичи в средата на Моста пред младата дама и й направи мило предложение за брак. Младият мъж е поканил приятелката си, уж на разходка, след което коленичил за да получи заветното "ДА!".

"Това лято семейството ми беше свидетел на най-милото предложение за брак!”, сподели в фейсбук старинцата си Тотю Тотев, който е станал свидетел на романтичната сцена.

Това е първото подобно предложение за брак на Моста в Бургас. От няколко месеца на това място има мода влюбените да заключат катинар, който предварително са гравирали с имената си. После ключът се хвърля във водата.

Изключително популярен е ритуалът с катинарите и във Франция. Там на парижкия мост "Пон дьо л,аршевек" десетки туристи заключват катинари всеки ден. Феноменът е известен още във Флоренция, Брюксел и в Стокхолм.