Нищо ново- Гонзо пак ще гони играчи

Мениджърът на "сините" бесен след загубата от Литекс

В Левски подготвят чистка на играчи, пише „Труд“.
Загубата от Литекс с 0:3 е катализирала очистителни процеси на „Герена“ Някои от титулярите в Ловеч ще останат на пейката или извън групата за следващия домакински мач срещу Черно море в петък. Начело в списъка за излизане от състава са звезди с богати визитки и високи заплати.
Говори се за опитните Валери Божинов, Веселин Минев и Георги Сърмов. Допуснатите голове са на път да изпратят при резервите и младия вратар Александър Любенов.
Тези и други неубедителни в представянето си от началото ня сезона футболисти ще бъдат заменени при положение, че няма проблеми с контузени играчи.
Валери Божинов пак се стяга да тръгва за проби в Англия. Той прекара цялата минала седмица в Лондон, но Уест Хем не го одобри. Божинов се върна в петък и в неделя излезе срещу Литекс след само една тренировка със „сините“.
На „Герена“ отсега се мисли за селекция, която да инжектира класа в отбора след зимната пауза. Треньорът-директор Георги Иванов-Гонзо обеща след загубата в Ловеч нов нападател. На крачка от контракт с Левски е французинът Дани Н’Гесан, юноша на Оксер, за който Sportonline.bg вече информира. Нападателят има вкарани 8 гола в 24 мача за третодивизионния английски Суиндън през миналия сезон.