ПловдивУтре: 27 август

Мисия Пловдив

26-08-2014, 19:03

Снимка:

plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Виртуозът Васко Василев – с концерт в Античния театър

Най-важните събития под тепето в сряда

В 10.00 часа, в Дом на културата „Б. Христов“, ще се състои пресконференция с участието на кмета на Пловдив Иван Тотев по повод началото на фестивала за съвременен танц и пърформънс ONE DANCE WEEK. Последни подробности около програмaта ден преди началото на фестивала и първа демонстрация в България на шаолинските бойци от  трупата, създадена от  Джеки Чан, които ще открият ONE DANCE WEEK с кунг фу танца GATEWAY на 28 август.

Веднага след това, около 10.40 часа, ще се състои старт на реконструкцията на езерото с пеещите фонтани в Цар Симеоновата градина.

В 11.00 часа в Община Пловдив ще се проведе пресконференция по повод ХХI издание на фестивала „Двама са малко – трима са много” & TheatAir 2014.

Предстоящо представяне на Европейска Асоциация на Винарските Градове – RECEVIN, организирано от  Съвет по туризъм – Пловдив, ще се състои утре в Парк Хотел Пловдив, по време на редовната месечна среща на Сдружението.  Целта на срещата е да спомогне за бъдещото активно промотиране на този традиционен за България отрасъл  в страните членки на Европейския съюз.

Отново в сградата на община Пловдив от 17.30 часа ще се проведат консултации с парламентарно представените партии и коалиции от партии, както и с партиите и коалициите,  които имат избрани с техните кандидатски листи членове на Европейския парламент от Република България, за определяне състава на секционните избирателни комисии в гр. Пловдив на изборите за народни представители на 05 октомври 2014 г.

Виртуозният ни цигулар Васко Василев ще се срещне с пловдивските си почитатели на 27-ми август на сцената на Античния театър в Пловдив.  Концертът е част от лятното турне на музиканта в родината му. Концетът е с начален час 20.00 часа.

Виж кои улици ще мият утре в Пловдив ТУК!