Мъж люби дюшек пред старчески дом, съдят го

Животът

27-08-2014, 07:41

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Великобритания

Британец бе изправен пред съд, след като полицията го залови да прави секс с матрак в паркинг на старопиталище, съобщава в. „Дейли мирър”. Блюстителите на реда получили сигнал за гол индивид, който гледал порно на портативeн плейър и се отдавал на сексуален акт с матрака под него.

Инцидентът се случил в ранните часове сутринта на паркинга на старопиталището на град Дери. Плейърът бил пуснат на максимална мощност, а нарушителят издавал пъшкания. Бил гол от кръста надолу. Полицията го идентифицирала като бездомника Мартин Грегъри Кол, на 52 години, пише БЛИЦ.
На Кол е предявено обвинение в непристойно поведение на паркинга на старческия дом, но към него е прибавено и „извършването на неприлични, противни и възмутителни действия и грубо нарушаване на благоприличието чрез гледане на порнография на обществено място и симулиране на секс с матрак в съблечено състояние”.
Полицаите, които го задържали, съобщили пред съда, че обвиняемият, който предишната седмица вече бил получил условна присъда за това, че откраднал три кутии за волни пожертвования от автобусни спирки, е бил видян да влиза в паркинга на гърба на старческия дом.
Тогава към него се насочили служителите на реда за да го проверят, и разкрили мръсните му занимания. „По това време много от живеещите в старческия дом бяха вече будни, но не пожелаха да дават показания”, допълнили полицейските служители. Кол бил стар познайник на органите на реда и досега срещу него били повдигнати 72 други обвинения.