Стара Загора утре: 28 август

Времето: Утре ще бъде ветровито с умерен, в Дунавската равнина и временно силен, северозападен, а в Източна България – северен вятър. С него ще нахлува по-хладен въздух. След обяд отново, главно в планинските и източните райони, ще има временни увеличения на облачността и на отделни места и ще превали. Максималните температури ще са между 24° – 29°.
Предстоящи събития:

- 10.00 часа, Казанлък, Зала "Инфра". Заседание на Общински съвет - Казанлък
- 10.30 ч., Зала 2 на Община Стара Загора. Ще бъде подписан договорът за „Изработване на проект, доставка, изграждане и въвеждане на информационна система (телематика) в градски транспорт на гр. Стара Загора". Избраният изпълнител по Закона за обществените поръчки е "ИКОМ" ООД, гр. Пловдив.

- 13.00 часа, Казанлък. Ще бъде официално открита новата сграда на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ на ул. „Старозагорска” № 22. В церемонията ще участват министърът на вътрешните работи доц. д-р Йордан Бакалов, лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателят Цветан Цветанов.

- 13.30 часа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателят на партията Цветан Цветанов ще открият комбинирано спортно игрище за волейбол и баскетбол, изградено изцяло със средства осигурени от субсидията на ГЕРБ. Новото съоръжение е на стойност 35 000 лв. Игрището се намира южно от стадион „Севтополис“.