Деца от дома в с. Бата гостуваха на „Какао бийч”

Концесионерът от сега отправи покана за нова среща догодина и обеща да има още изненади

Деца лишени от родителски грижи гостуваха на Южния плаж в курорта “Слънчев бряг”. Управителят на ивицата Кирил Спасов лично посрещна малките гости от дома в поморийското село Бата. Малчуганите се забавляваха цял ден на „Какао бийч” под зоркия поглед на спасителите и своите възпитателки. От фирмата-концесионер се погрижиха вчерашният ден да се превърне в истински празник за палавниците. Всички разходи по престоя, забавленията и транспорта бяха поети от концесионера на Южния плаж.

Децата от дома в село Бата можеха да опитат от всички изкушения на ивицата, подходящи за възрастта им. Малките туристи събираха тен на пясъка, плуваха в морето и лудуваха на екстремно пътешествие с надуваемите атракциони в морето.

Управителят на ивицата Кирил Спасов покани малките гости на вкусен обяд в ресторант, който се намира на крачка от морето.

И като на всеки истински празник имаше и подаръци за всички. Всяко дете получи музикални дискове, специални слънчеви очила, голяма плажна брандирана хавлия и лятна шапка.

Възпитаниците на дома в село Бата гостуват за трета поредна година на Южния плаж в „Слънчев бряг”. Концесионерът от сега отправи покана за нова среща догодина и обеща да има още изненади.