Дъщерята на Стефан Софиянски се омъжи тайно в къмпинг Градина край Созопол

Животът

30-08-2014, 12:00

Снимка:

блиц

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Щастливият младоженец е собственик на хитово заведение в къмпинга

Бившият син премиер и кмет на София Стефан Софиянски, изпрати за втори път най-голямата си дъщеря Елена до олтара. На плажа на къмпинг „Градина”, между Черноморец и Созопол, се събраха само най-близките приятели и роднини на младоженците. Избраникът на Елена Софиянска се казва Лъчезар Йорданов и е един от собствениците на популярното заведение „Баш бара”, където всъщност се проведе празничния коктейл. Още от рано през деня вчера заведението бе затворено за посетители, а персоналът трескаво се подготвяше за предстоящата тържеството. Около 19,00 часа гостите започнаха да пристигат, а малко след това се появи и булката, която бе съпроводена до олтара от своя баща. 32-годишната Елена Софиянска бе в семпла рокля, с голяма цепка, която бе съчетала с бели кецове.
Около нея имаше няколко малки шаферчета, като едно от тях бе нейният 7-годишен син Стефан, чийто баща се пази в тайна и до днес. На „Баш бара” в къмпинг Градина пристигна и младото семейство Божкови.
Ива Софиянска и съпругът й Антон Божков бяха заедно със своята дъщеричка, която по-късно оставиха на шофьорите и охраната си, за да я откарат в лъскавия хотелски комплекс „Свети Никола”, където повечето гости бяха настанени.
На щастливото събитие присъства и Лора Крумова, заедно със своя съпруг, който е съдружник и приятел на младоженеца. За настроението на гостите отговаряше Иван Лечев и компания.
Елена Софиянска е успешна бизнесдама и тази година получи награда за инвестиция от над 7 милиона лева в завод в Лясковец./flagman