Защо кръшкат мъжете според тяхната зодията?

Животът

30-08-2014, 13:44

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Слаби ангели, полигамна природа, гаден характер – можем да назовем десетки причини за мъжката изневяра. Но пък астрологията също има мнение по въпроса, пише beu.bg. Защо изневеряват представителите на различните зодии? Сега ще ви кажем! 

Овенът. Като цяло той е верен мъж и ако кръшне встрани, то е, защото е силно привлечен от дадената жена. Или вие отдавна не сте това, което бяхте за него в началото. И много скоро той ще ви го каже. 

Телецът. Особеното при тези мъже е, че те просто трудно отказват каквото и да било. Изневеряват най-често, ако жената буквално им се предложи. Има и още една причини и тя е чисто финансовата. Тоест да спи с въпросната мацка ще му донесе материални облаги.

Близнакът. За тях можем спокойно да кажем, че това им е природата. Те често манипулират и си играят с чувствата на другите. Защо изневеряват? Защото е почти невъзможно само една жена да задоволи многобройните им изисквания и представи за емоция и страст. 

Ракът. Тези мъже са домошари и биха изневерили само, за да се спасят. От какво? От самотата, от презрението на жената в живота им, от емоционалната празнина… Или, ако не искате вашият рак да ви кръшка, често му повтаряйте колко много значи за вас и колко го обичате.

Лъвът. Защо изневерява лъвът ли? Защото може! :) Нека погледнем по-сериозно. Тези господа са магнит за жените и понякога не устояват на изкушението. Но имайте предвид, че ако наистина обичат жената до себе си, мноого трудно биха й изневерили.

Девата. Смята се, че това са най-верните мъже. Само че това се отнася само за сериозните им връзки. И ако сте с Дева от няколко месеца, не си мислете, че това е сериозна връзка. Малко грубо ще прозвучи, но тези мъже изневеряват, защото им е приятно да демонстрират превъзходство. Те вярват, че са нещо много повече от останалите и това е още един начин да си го докажат. 

Везната. Романтични, чувствени, възпитани и деликатни мъже. И все пак, ако усетят дори минимално привличане към друга, сами ще започнат „по тънкия начин“ да флиртуват с нея. И биха я вкарали в леглото без да му мислят особено. Просто емоцията от привличането е като наркотик за тях.

Скорпионът. Тук по-правилният въпрос би бил „Защо не изневерява Скорпионът?“ И отговорът ще е: „Защото не е имал възможност!“ Дори, ако трябва да сме точни, думата изневяра не е нещо лошо за тях. Важното е да се грижат материално за половинката си, да я уважават, да я водят на почивки. А с кого ще спят извън семейното ложе си е само тяхна работа.

Стрелецът. Забавни и чаровни мъже. Харесат ли си жена, я издигат на пиедестал. Но много бързо тя им омръзва и вместо да насочат усилията си към подобряване на връзката, те предпочитат да се обърнат към друг субект. Просто имат нужда да им е интересно, иначе просто не става!

Козирогът. Той рядко изневерява, да не кажем никога. Особено, ако е женен или живее с дадената жена. Това е защото много цени семейството и морала. Ако му се случи да залитне, ще е само и единствено, защото не получава нужното разбиране и подкрепа вкъщи.

Водолеят. За тези пичове изневярата си е нещо съвсем нормално. Те бързо се отегчават! Натурата им е такава, че постоянно имат нужда от нови и нови изживявания. За да избегнете рогата, трябва да им осигурявате нещо различно всеки ден.

Рибата. Представителите на тази зодия са болни романтици. Ако партньорката им е по-практична и студен, бъдете сигурни, че са й кръшнали поне няколко пъти. Имат склонността да смесват фантазия и реалност, така че трудно биха определили изневярата си като нещо гадно. Освен това са и много влюбчиви. Само постоянната нежност и проява на любов биха могли да ги възпрат от изневяра.