Главен експерт в ММС бие звънеца в СУ "Юрий Гагарин"

Мисия Бургас

31-08-2014, 15:14

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Елизабет Младенова  - главен експерт в дирекция "Ученически и студентски спорт" в Министерство на младежта и спорта /ММС/, ще открие официално в понеделник, 1 септември, учебната година в спортно училище "Юрий Гагарин".
Тази година за 41-ви път бургаското спортното школо ще посрещне своите бивши, настоящи и бъдещи шампиони. Първият училищен звънец за новата 2014/2015 учебна година ще бие точно в 9.00 часа. Той е за най-малките ученици – 5-класниците, както и за 12-класниците, бъдещите абитуриенти.
Отново на 1 септември новата учебна година в държавно спортно училище "Ген. Владимир Стойчев" в София пък ще бъде тържествено открита от служебния министър на младежта и спорта Евгения Раданова.
Заместник-министър Йордан Йовчев ще даде старта в спортно училище "Васил Левски" в Пловдив, а заместник-министър Калин Каменов - в спортно училище "Георги Бенковски" - Плевен.
Началото на учебната година в училище "Георги Бенковски" във Варна ще бъде дадено от Светла Георгиева - държавен експерт в дирекция "Ученически и студентски спорт" в ММС, в спортно училище "Майор Атанас Узунов" в Русе ще бъде административният областен експерт на ММС в крайдунавския град Иван Дончев./burgasnews