Безпощаден Спартак прегази Видима-Раковски с 4:0!

Плевенчани разбиха Видима с 4:0 и показаха, че пред тях няма друга алтернатива освен първото място в Северозападната "В" група"

Спартак (Плевен) записа трета поредна победа от началото на сезона на Северозападната "В" група! Плевенчани разбиха като домакин прекия си конкурент в челото на таблицата Видима-Раковски с категоричното 4:0 пред около 300 зрители на градския стадион.

Спартак поведе набързо с две попадение и по този начин стъписа гостите. Стефан Христов в петата минута и Васил Шопов в 9-ата бяха точни след рутинирани атаки. Малко след това Видима удари греда, а впоследствие получи и шанс да се върне в двубоя след отсъдена дузпа в тяхна полза. Йоан Петков обаче не бе концентриран зад бялата точка и изпрати топката встрани от вратата.
В 45-ата капитанът Любомир Иванов вкара по фамозен начин от пряк свободен удар за 3:0, с което сложи и точка на спора.
 
През втората част ситуацията на терена не се промени особено много. Спартак продължи да доминира и да създава положения. В 62-ата минута след поредна майсторска атака Стефан Христов се разписа за втори път и резултатът набъбна на 4:0. До края на срещата гостите не успяха да сътворят нищо смислено, за да направят загубата си по-почетна.
 
С поредния си триумф възпитаниците на Бойко Цветков дадоха заявка, че продължават смело да преследват целта си - завръщане в професионалния футбол.