"Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО" регистрира листите си за участие в изборите

За Пловдив и областта

"В листата на 17 МИР за Пловдив област са хора с кауза, с биография, наши представители в местната власт. Хора, които познават проблемите и спецификата на всяка една от 17-те общини в региона, защото живеят и работят в тях. Тези наши политически пълномощници ще бъдат гаранти за това, че програмата на Патриотичния фронт ще се изпълнява". Това каза водачът на листата за 17 МИР Борис Ячев, веднага след като заедно със Георги Какалов, Сияна Кехайова и Костадин Гаров регистрира в 10.00 ч. днес, 1 септември, листата на Коалицията "Патриотичен фронт - ВМРО и НФСБ“ за участие в предстоящите парламентарни избори. Втори след него е областният лидер на ВМРО Стефан Послийски, трети – Андон Андонов от Карлово, четвърти – Димитър Димитров от Асеновград, след него – Георги Какалов – община "Марица“.

"Пловдивска област е зеленчуковата градина на България, един от най-големите и развиващи се селскостопански райони и в същото време районът с огромни проблеми в сектора. Основен момент в програмата на Патриотичния фронт ще е свързан с разрешаването на проблемите на селскостопанските и като цяло на българските производители“, каза още Борис Ячев.

 "Пловдивчани – не "парашутисти“, хора с идеи, а не с лъскави автомобили, успели хора, млада и чиста листа, а не кандидати, които стигат до хората с охрана – така водачът на листата за 16 МИР в Пловдив град Славчо Атанасов представи кандидатите за народни представители, след като регистрира 11.30 ч. днес, 1 септември, листата на Коалицията "Патриотичен фронт - ВМРО и НФСБ“ за участие в предстоящите парламентарни избори.

Нагледахме се през последните 25 години на войнстващо безродие и нихилизъм от страна на управлявалите досега партии. В тези партии на първо място стои личният интерес, на второ – партийният и чак тогава – националният интерес. При нас – в патриотичните формации е обратно, ние поставяме на първо място националният интерес“, каза още Славчо Атанасов, заявявайки необходимостта от промяна.

Тази промяна означава разбиване на досегашния политически монопол, както и извеждане на ДПС от управлението на държавата, заяви съпредседателят на градската организация на ВМРО Васко Вътев, втори в листата на коалицията "Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“. Той бе категоричен, че патриотичните формации няма да влязат по никакъв начин в коалиция с ДПС. Той посочи като сериозни проблеми, за които патриотите не са спирали за алармират и предлагат решения, демографската катастрофа и оставането на младите хора в България. Трети в листата на коалицията "Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ е общинският съветник Слави Георгиев.

"Ние сме за реална интеграция на малцинствата, но твърдим, че за да се случи, за да започне – тя трябва да тръгне от образованието. Трябва да бъдат създадени ясни правила за всички, да се толерират тези, които се учат и работят, а не тези, които престъпват законите“ , заяви едно от градските лица на НФСБ - Костадин Гаров, четвърти в листата на патриотичната коалиция.