Белослава закрива сезона с премиера на ново парче

Бургас Лайф

01-09-2014, 17:07

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Орлин Павлов, Белослава и Любо Киров пеят на SUMMER JAM в Бургас

"Лятото зад ъгъла" тя ще изпее за първи път на 6-ти като символично сбогом с лятото

На 6 септември поп звездата Белослава ще зарадва феновете си в Бургас не само с любими хитове като „Две луни” и „Слушай ме“, а и с нови песни, които ще прозвучат за пръв път на бургаска сцена.

Те са част от предстоящия й албум „Времето за мен си ти“, който трябва да е готов към края на годината. Три от песните вече имат своите видео версии. Всеки един клип е заснет от различен режисьор. Досега по песните от албума са работили като режисьори Васил Стефанов  - "Времето за мен си ти", Темелко Темелков – „Няма" и студентите фотографи от студио „Лампа“, които направиха мейкинг клипа "Лятото зад ъгъла“. Предстои в работата по алблума да се включат Виктор Чучков и Иван Москов, с когото Белослава е реализирала вече два клипа. Сред тях е и най-популярното видео на певицата – дуетът й с Орлин Павлов „Всяка година по същото време“, който също ще чуем на концерта на 6-ти.

„Лятото зад ъгъла“ ще е имволично вземане на довиждане със сезона на морските приключения. Впрочем за Белослава лятото наистина значи море. Наскоро тя се завърна от любимите си места за лятна ваканция в Гърция. 

Концертът в Бургас е на самия Ден на Съединението на България и ще отбележи българския празник с българска музика. На сцената на Летния театър заедно с Белослава ще излязат Орлин Павлов и Любо Киров. Обединяващата фигура на Summer Jam е композиторът и аранжор Живко Петров, който създава специално за този приятелски проект нови аранжименти на любимите хитове.