Матушев: Делев вече е при нас, ставаме по-опасни в атака

Стойчо ме разбира, защото е събирал отбор като мен, призна треньорът на Локо

Наставникът на Локомотив (Пд) Неделчо Матушев благодари пред Sportonline.bg на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов за това, че го похвали за усилията, които полага на Лаута.

Също така, Матушев обясни защо тимът на „смърфовете“ е на лагер в Смолян по време на паузата от първенството.

„Благодаря за похвалите, които Стойчо Младенов отправи към мен непосредствено след мача ни и ЦСКА. Той ме разбира, защото е събирал отбор като мен в последния момент“, сподели пред Sportonline.bg Неделчо Матушев.

„Действително аз събрах отбора часове преди започването на шампионата в „А“ група. В първите седем кръга досега спечелихме шест точки. Повечето от тях са на чужд терен и за това искам да похваля за волята и мъжеството моите футболисти. Те направиха това, без да имат нужната физическа подоготовка, защото трябваше да се събират набързо и да почнат веднага мачовете от първенството“, похвали своите играчи Матушев.

“Заради това, че имаме нужда от подобряване на физическата подготовка сега сме на лагер в Смолян. След като подобрим физическите възможности на футболистите ще може да очакваме още по-добри игри. Традициите на клуба и невероятната публика на отбора го заслужават“, смята Матушев.

“Спас Делев вече е при нас. Смятам, че още при гостуването ни на Локомотив София двамата с Камбуров ще бъдат в игра. Атаката ще изглежда още по-опасна тогава. Надявам се след лагера в Смолян, Локо (Пд) да придобие познатото лице на отбор, който винаги излиза за победи“, заяви Матушев.