Нина Добрев и Александър Лудвиг са заедно?

Двамата бяха хванати от папараците миналата седмица

Нина Добрев засили слуховете, че излиза с колегата си – актьора Александър Лудвиг. Двамата бяха хванати от папараците миналата седмица да си почиват на яхта на остров Ибиса, Испания.

25-годишната звезда от сериала „Дневниците на вампира“ и 22-годишният снажен блондин се появяват заедно от няколко месеца, но винаги са в компанията на много приятели, така че да не предизвикват вниманието върху себе си.

Александър е канадец също като Нина, която иначе е с български корени. Той стана известен със сериала „Викинги“. Двамата с Нина се запознаха тази пролет покрай снимките на общата им комедия „The Final Girls“.

Самият Лудвиг сподели наскоро, че Нина го е посетила изненадващо в Дъблин, където се снимат „Викингите“Тя се скри зад една стена в лобито на хотела ми и изскочи пред мен, за да ме изплаши. Сега аз трябва да отида в Атланта на снимачната площадка на „Дневниците на вампира“, за да ѝ върна жеста и също да я изплаша.“

Лудвиг е познат още от ролята на Катон в „Игрите на глада“ и е един от тюлените в номинирания за „Оскар“ филм „Lone Survivor“.