Размерът има значение... за Николета

Финансите на семейство Божинови куцат

Размерът има значение, а за Николета той е важен, още повече, когато става дума за размера на заплатата на съпруга й, пише HotArena.net.

Плеймейтката подкокоросва любимия си Валери в най-скоро време да си намери отбор извън пределите на България. Откакто е в родния „Левски“ финансите на семейството куцат, за разлика от преди, когато месечното възнаграждение на футболиста беше с няколко нули повече.

Лозанова често му повтаряла, че в момента тя се чувства мъжът вкъщи. Плюс това животът в чужбина я блазнел повече, пише сп. „Блясък“.

Запознати разказват, че моделката няма дълго да издържи на финансовата криза на Валери. Преди дни пропадна трансфера му в Англия, а вчера в полунощ бе обявен край на трансферите. Така или иначе той ще си остане в „Левски“, а жена му ще се погрижи да направи дните му черни в семейното гнездо.

Ако скоро чуем, че Божинов отново е на квартира, няма какво толкова да се учудваме...

От сигурен източник изданието е научило, че хонорарът, който Николета взе от „Къртицата 1“, е бил пръснат буквално за минимално време. Столичният бутик на D&G е поел част от сумата, а другата, е заминала в магазини в Солун.