Задържаха 23-годишен изнасилвач в "Меден рудник"

Крими

03-09-2014, 15:32

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

24-годишен изнасилвач остава в ареста

Мъжът признал за седем случая на блудство

23-годишният Янко Великов от бургаския комплекс  "Меден руднк" е задържан за седем изнасилвания, като последният му случай е бил само преди два дни, когато е нападнал 37-годишна жена от същия квартал. Младежът я насилвал да го докосва по интимни места, както и той нея, след това обаче побягнал към храстите.

Той е закопчан днес от служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и служители от Четвърто РУП.
Оказва се, че нещастният младеж, който не можел да общува нормално с жени е извършител на още шест случая на подобни блудства, два от които незаявени в полицията. Това е ставало в периода от 23.00 ч. на 19 август до полунощ на 20 август.

 Бургазлията направил пълни самопризнания за извършените от него деяния. Досъдебните производства по случаите са обединени и докладвани в Бургаска района прокуратура. Срокът за задържане на 23-годишния мъж е удължен с прокурорско постановление на 72 часа. 
Преди дни служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас, сектор "Базова научно-техническа лаборатория" при ОДМВР – Бургас и Четвърто РУП - Бургас задържаха за грабеж на мобилен телефон и пари и блудствени действия, станали на 31 юли около 04.30 ч. в района на двора на ОУ "Елин Пелин" - Бургас, 30-годишния  Х.С. от Бургас. В момента той е с постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".