Дни след като пуснаха от ареста банда роми, те пак нападат

Крими

03-09-2014, 15:56

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

При спец акция в Слънчев бряг: 12 в ареста за обири и дрога

Тримата крадци са от кв. "Победа", но до сега обираха хора в центъра

Трима мъже от бургаския квартала са арестувани за извършени от тях серия от побои и грабежи. Мъжете бяха задържани само преди дни, но след като били пуснати пак извършили престъпление.

В Полицейски участък "Победа" вчера е получено съобщение от 42-годишен бургазлия, че в близост на градинката на квартала, трима непознати мъже му ограбили златен синджир с тегло около 9 г на стойност около 450 лв. Полицаите установили, че това са 27-год. З.Г., 21-год. Т.Ч. и 18-год. Н.Б., и тримата от "Победа".

Същите бяха задържани преди дни за няколко грабежа и кражби в Центъра на града. До момента групата е нападала и ограбвала злато, мобилни телефони, чанти и други лични вещи от случайни минувачи, по спирки. Тримата действат като един удря по главата минувачите, другите двама ги ограбват и побягват към съседни улици 
Във връзка с разследване на случаите са проведени подробни беседи с тъжителите, пострадалите и свидетели на инциденти, както и с живеещи или работещи около районите на извършване на престъпленията. Прегледани и снети са записи от наличните охранителни камери, разположени в районите на извършване на деянията. 
Материалите по случаите са предоставени в Бургаска окръжна прокуратура.