Юношите на "Берое" надиграха "Чавдар" Етрополе с 3:0

Мачът се игра в Стара Загора

Юношите младша възраст на „Берое“ постигнаха трета поредна победа в Елитната група до 17 г., след като днес се наложиха с 3:0 над тима на „Чавдар“ (Етрополе).

Руси Чернаков даде преднина на домакините в края на първото полувреме, а след почивката Иван Червенаков и Калоян Динев оформиха крайния резултат. „Заралии“ доминираха през всичките 80 минути и заслужено се поздравиха с успеха.

Rезултатът бе открит в 36-та минута. Руси Чернаков получи страхотно дълго подаване и от непосредствена близост се разписа за 1:0, прокарвайки топката между краката на вратаря на гостите.
В 48-та минута Ивайло Стоянов центрира в малкия пеналт, където стража на гостите изби, но право в краката на Иван Червенаков, който стреля в движение от границата на наказателното поле и ефектно прати топката във вратата за 2:0.

В 48-та минута Калоян Динев сложи точка на спора с безпощаден удар от 20 метра, насочвайки топката точно под напречната греда – 3:0.

След тази четвърта победа за сезона възпитаниците на Владислав Януш са втори във временното класиране с актив от 12 точки. Лидер са „ДИТ“ с пълен актив от точки.