Владо Карамазов с мотори за 300 бона

Актьорът дава всеки спечелен лев за машините

Владимир Карамазов може да се похвали с богат автопарк от мотори. Скъпите превозни средства на актьора са пет на брой и за около 300 хиляди лева. Владо е запален моторджия и дава всеки спечелен лев за машините на две гуми, пише "Всеки ден".

 Първия си собствен мотор той си купува през 2010 година - "Кавазаки" ZX6R, с парите, които е изкарал на театрален фестивал във Франция. Оттогава насам всяка година добавя по един нов мотор в колекцията си. Последната му тазгодишна придобивка е „Дукати" за 60 хиляди лева.

 Звездата от "Дървото на живота" по ТВ7 е маниак и на тема екипировка и разумно шофиране на пътя. Звездата не се има за безсмъртен и постоянно повтаря, че удоволствието от мотора се усеща тогава, когато караш разумно и не се правиш на джигит. Повечето му колеги и приятели не разбирали хобито му и го обвинявали в разхищение.

 "Нямам семейство и деца, за какво да си харча парите. По-често си купувам екипировка и аксесоари, отколкото дрехи например. Почти всичко, което спечеля, влагам в хобито си", заявява актьорът. Той грижливо съхранява ,,зверовете" си в гаража си в София.

 "Още при първите слънчеви лъчи излизам да покарам. Това ме зарежда, усещането е неповторимо, няма подобно изживяване, моторът ми дава свобода. За съжаление идват студените месеци и ще трябва да го прибера в гаража", заявява с тъга Владо.