Подпийнали туристки и професионални акробати се вият на пилон в Сънито

Животът

04-09-2014, 12:49

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Вижте гардът, който нокаутира тримата полицаи в Слънчев бряг

Съоръжението започна да служи и за фитнес на открито

Пилон се превърна в голяма аткракция в Слънчев бряг. Оказва се, че простото съоръжение събира една място пийнали или не гости на комплекса, но те пък имат голям отпор от професионалистите. Върху него мерят сили рускини, украинки, българки и англичанки.

Всичко започва от поставен върху дансинга на шега пилон, на който първоначално започват да експериментират подпийнали туристки. В последствие го научават истински спортистки и започват да показват тренировъчните си умения на фона на приятна и популярна музика.Това събира както мъжката, така и дамската аудитория.

Сега пилонът е професионален и фитнес пол данс инструкторки показват фантастични упражнения на начинаещи и се получава незабравимо шоу за туристите в Слънчев бряг. Често гостуват истински звезди с майсторски клас като Мария Савостьянова и други популярни спортистки.

Марго Филоненко от Украйна:  Една от причините танцуването на пилон – като спорт,  да се развива толкова бързо в световен мащаб, особено през последните години е, че самата тренировка притежава необичайно разтоварващо психиката въздействие, като същевременно укрепва силата, издръжливостта и гъвкавостта на фигурата, не само чрез физически упражнения, но и с много танцови движения.

Придобива се гъвкавост на тялото чрез натоварване,което може да се съпостави с 6-10 фитнес тренировки,без типичното напомпване от тежестите.

Пламена от Варна: Работи се върху група мускули, за които обикновено не се набляга във фитнес залите, както и в повечето спортове, което дава свобода, едновременно и на движението и на въображението,като се изгаря всичко излишно по тялото.

Чужденките обаче са обидени. "Първите дни на ваканцията идвахме тук и се забавлявахме с танци на пилона, а сега не можем да го ползваме, защото спортуват върху него", ядосва се 20-годишната Сара.