Фронтмен на "Айрън Мейдън" забива на POLINEROOOCK fest

Пловдив Лайф

04-09-2014, 13:15

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Фестът ще бъде открит от младите музиканти от група "Паник Стейшън"

Бившият фронтмен на "Айрън Мейдън"– Блейз Бейли, ще забива на петия POLINEROOOCK fest, който ще се проведе от 12 до 14 септември в Пловдив.

В продължение на три вечери публиката ще се наслади на 15 банди (69 мъже и 1 жена – музиканти) от България, Гърция и Сърбия. Специални участници са европейската официална трибют-формация на Deep Purple - Purpendicular и Blaze Bayley - вокал на Iron Maiden от 1994 до 1999 година.

Фестът ще бъде открит от младите музиканти на група "Паник Стейшън", които ще представят и своя дебютен сингъл в града под тепетата.

Противно на традицията фестът да е на сцена на открито, тази година купонът ще е на закрито във Военен клуб – Пловдив.

POLINEROOOCK fest е част от културния календар на Община Пловдив за тази година и е заложен в програмата й и за следващата 2015-а. От средата на август върви и дарителска кампания за пострадалите от наводнението в Мизия като събраните вещи и средства ще бъдат дадени след края на феста.

Билети можете да намерите от утре на касата на ул."Отец Паисий", а от следващата седмица и във Военния клуб. Цените отново са: 10 лв. за еднодневен и 16 лв. за тридневен маратон.