По пътищата на Пловдив в петък

Мисия Пловдив

05-09-2014, 08:46

Снимка:

plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Настилките са мокри, бъдете внимателни!

Пътните настилки в Пловдив са мокри заради падналия сутришен дъжд. Бъдете внимателни зад волана! Добре е да знаете също:

До 30 октомври затворено за ремонт остава северното платно на бул. ''Пещерско шосе'' в участъка от ул."Царевец" до ул."Явор". До 3 ноември не може да се минава и по бул."Македония" в участъка от ул. "Даме Груев" до бул. "Никола Вапцаров". Преасфалтиране се прави на участък от ул. "Вук Караджич" между ул. "Филипово" и ул. "Иван Драсов" в район "Северен".

До 18-ти септември е променен маршрута на автобусите по линия номер 18. Това се налага заради затварянето на южното платно на бул. "Христо Ботев" в участъка от Централна гара до Бетонния мост.

В Пловдивско остават валидни наложените досега забрани за движение на моторни превозни средства по пътя Белица-Загражден-Давидково в участъка от Държавно ловно стопанство "Кормисош", след село Белица, до границата с област Смолян. Забрана за движение има и по пътя Пловдив-Ситово-Лилково в началото на село Храбрино.

Ремонти се извършват и по пътя Троян-Кърнаре. Поради свличане на скална маса до ръба на пътното платно се въвежда временно ограничение на скоростта 30 км/ч. и движение с повишено внимание, съобщава Фокус.