Пияни шофьори пълнят ареста

Товарен „Мерцедес” се удря в стълб, дрегерът отчел 3,22 промила

Трима са задържани в полицията заради шофиране в пияно съсътояние, съобщават от ОД на МВР в Добрич.

В 21:03 часа в град Добрич, по ул. „Гоце Делчев” автопатрул спират за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от Г.Г. (64 г.) от град Добрич. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 3,07 промила в издишания от водача въздух.

Около 00:06 часа по бул. „Добруджа” е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” със силистренска регистрация, управляван от Н.Д. (47 г.) от с. Плачидол, общ. Добричка. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,85 промила в издишания от водача въздух.

Около 15:15 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Добротица” в град Каварна. Установено е, че товарен автомобил „Мерцедес” със софийска регистрация, управляван от И.И. (52 г.) от град Добрич при маневра завой на дясно губи контрол над МПС, и се блъска последователно в пътен знак и уличен стълб. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 3,22 промила в издишания от водача въздух.

По трите случая се работи в условията на бързи полицейски производства.