ВИДЕО: Кралят на зумбата раздвижи Пловдив

Пловдив Лайф

05-09-2014, 11:23

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Валерия Попова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Зумба фестивал превзема Пловдив

Стотици пловдивчани на зумба маратона

За трета поредна година Пловдив бе домакин на най-мащабното и атрактивно танцово парти на открито. Снощи световноизвестният Херман Мело, популярен като кралят на зумбата, взриви града под тепетата и поведе десетки щураци от Пловдив, София, Варна, Бургас и Сливен на "Зумба карнавала". Тъплата се събра пред Народна библиотека „Иван Вазов”, а малко след тях, на движеща се платформа, се появи и самият Херман.

Под звуците на латино музика и кръшни движения той подкара хората по улица "Иван Вазов". Карнавалът, напомнящ този в Рио, продължи до пл. "Централен", където всички се включиха в уникалния Заумба парти клас на открито. Там световноизвестният Херман Мело и най-добрите зумба треньори в Пловдив показаха на всички най-новите и модерни движения и танци в този спорт.

Зумба е най-новото и напредничаво направление в съвременния фитнес, съчетаващо в себе си положителните страни на спорта и танца, на движението и изкуството.

Херман Мело е един от най-добрите обучаващи инструктори на зумба фитнес. Колумбиец по произход, живее доста време в Париж, където е инструктор на един от най-големите вериги от фитнес програми - Les Mills. Той е и един от малкото инструктори, специално поканени да работят за компанията "Зумба Фитнес". Херман Мело обучава инструктори в много европейски и азиатски страни. Обожава България и специално Пловдив.