Патриотичният фронт: Ще върнем ценностите в обществото (СНИМКИ)

Мисия Пловдив

05-09-2014, 12:11

Снимка:

plovdivutre.bg

Автор:

Калина Илиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Славчо Атанасов води листата на "Патриотичен фронт" в Пловдив

С раздаване на български знамена в навечерието на Съединението започна кампанията им в Пловдив

С раздаване на български знамена "Патриотичен фронт НФСБ и ВМРО" стартира предизборната си кампания в Пловдив.

Акцията е традиционна. Провежда се в навечерието на 6 септември и е за подсилване на родолюбието и уважението към Майка България, посочи водачът на пловдивската листа Славчо Атанасов.

Желаещи да се сдобият с трибагреника извиха голяма опашка точно пред паметника на "Съединението". Стари и млади не пропуснаха да се ръкуват и снимат за спомен с бившия пловдивски градоначалник, пожелавайки му успех в надпреварата.

Ценностите, които националистите изповядват са ред, уважение към семейната традиция, възстановяването на държавността такава, налагане на върховенството на закона.

Ако има нещо, което липсва в българското общество в момента, то е именно уважението помежду ни, в семейството, заяви на свой ред и Ангел Джамбазки. Виждаме все по-изнервени хора, които не живеят добре и това е нещото, което трябва да променим. Трябва да изградим едно здраво общество, а то в момента не е такова. Няма стабилност, няма нещо, което може да наречем ценност. Това са нащата, които трябва да бъдат променени, това са нещата, които ни правят българи. Това са и нещата, които са направили Съединението, добави той.

От националният фронт тръгват с желание да убедят хората, че националният път е единствен за България. От скандали, раздели и раздори не излиза нищо хубаво. Трябва да се обединим!, категорични са от Фронта.