"Берое" победи с 4:2 втородивизионния "Созопол" в контрола

"Берое"е на четиридневен лагер в Приморско, срещата се игра в Царево

"Берое" победи 4:2 тима от Б група "Созопол" в контрола, която се изигра на стадиона в Царево. Четири от попаденията в срещата паднаха след дузпи.
Първоначално мачът трябваше да се играе в Созопол на осветление, но заради падналия проливен дъжд беше преместен в Царево.

Заралии откриха резултата в 18-та минута, когато точен от дузпа беше Станислав Костов, а наказателния удар беше отсъден заради нарушение срещу Бакалов.
След още 17 минути игра беройци получиха още един наказателен удар този път заради нарушение срещу Костов а от бялата точка реализира Бакалов.

"Созопол" намали в 55 -та минута на 1:2 отново от дузпа реализирано от Митев, който беше фаулиран от Ндайе. Само четири минути по - късно Ндайе вкара третата дузпа за Берое за 3:1

Димо Бакалов получи контузия след сблъсък с противник и беше заменен принудително но Жуниор Мапуку, а "Созопол" отново намали на 2:3 в 62 - та минута , това попадение беше първо от игрова ситуация след като Делчев засече с глава топката в мрежата на старозагорци.

В 80-та минута Мапуку оформи крайното 4:2 след като се възползва от асистенция на Алисан Ндайе.

"Берое"е на четиридневен лагер в Приморско. Утре отборът се прибира в Стара Загора и от понеделник започва подготовка за домакинството си срещу Марек в събота от 19,00 часа на стадиона под Аязмото от 8-я кръг на А група.