Кучкова най-евтина от ВИП-овете

Хонорарите на звездите във VIP Brother тази година май ще се окажат пълна излагация, оплакват се популярни персони, поканени в шоуто. Сред участниците, решили да се пуснат най-евтино в риалитито, е "Мис Плеймейт 2014" Елена Кучкова, предава blife.bg.

Моделката, особено старателна в изграждането си на скандално реноме, кимнала на скромните 18 хил.лв. за два месеца престой в Къщата в Нови Хан. 

Говори се, че дори най-известните не получили оферта за над 100 бона за двата месеца, които трябва да изкарат затворени. Така за разлика от Данчето Христова и Евгени Минчев, заели челно място на финансовия пиедестал, обрайки най-високите хонорари от 70-80 хил. лв., актуални лица като Кали, Иво Аръков и Камелия Тодорова се съгласили да влязат в шоуто срещу едва 40 бона. Ваня Щерева, Албена Вулева, Ели Гигова и Влади Въргала дори се договорили по-евтино – 25 хил. лв.

Наред с незначителния хонорар на префърцунената мис Кучкова, за най-малко се навили още Ива Екимова и Емил Велев-Кокала, разкриват запознати с преговорите в шоуто.

Според телевизионери, сумите, определени от предаването, са абсурдно ниски и ясно показват, че страната не е в цветущо финансово положение, а джобовете на родните хайлайфи - празни, пише pik.bg.