Орисаха "Бебе на Пловдив" 2014

Мисия Пловдив

06-09-2014, 19:07

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Петя Терзийска

Всичко от Автора

Още по Темата:

Румен от Пловдив е "Бебе на града 2014"

Навръх 6 септември малкият Румен получи много пожелания и подаръци (СНИМКИ)

Бебето на град Пловдив за 2014  - Румен Байрактаров, беше орисано от зам.-кмета Стефан Стоянов в болница "Св. Панталеймон" навръх празника на Пловдив 6 септември. Зам.-кметът пожела на Румен да расте здрав, щастлив и да се радва на безгрижно детство в Европейската столица на културата.

През целия ден жителите на Пловдив писаха пожелания на малкия Румен и ги пускаха в кутията на списание "9 месеца", която бе поставена до градинката на Джумаята.

Списание "9 месеца" връчи статуетка на щастливите родители, както и грамота на екипа на болницата. Партньорите на събитието осигуриха за бебето козметични продукти, конче-люлка, голяма плюшена мечка, столче за кола, памперси, козметични продукти и още много подаръци.

Щастливата майка Лилия Байрактарова каза, че се чувства много добре и благодари на екипа на болницата - д-р Карагюзян, акушерка Благоева и детски педиатър Гроздена за грижите и вниманието. Родих доста бързо, постъпих в болницата в 21 часа, а Румен проплака в 00:05 часа, сподели Лилия. От екипа на "Св. Панталеймон" обявиха 26-годишната майка за героиня, тъй като е родила бебе с тегло 4,200 без упойка.

Ето някои от най-интересните пожелания, които жителите на Пловдив отправиха към бебето на града за 2014:

На малкия Румен: да бъде здрав, да радва мама и татко и да расте гордо в Европейската столица на културата – Пловдив.

Усмихнато детство, здраве и успех през всичките му дълги години живот в нашия древен и красив град Пловдив!

Бъди мечтател, бъди усмивката и щастливия лъч в живота на всеки, до който се докоснеш!