Тодор Попов взе 2 златни медала на тенис в Албена

Домакините от комплекса бяха възнаградени със специален приз

3 златни, 4 сребърни и 4 бронзови медала в отделните възрастови групи спечелиха българските представители от 37-ото световно първенство за журналисти, което се проведе в курортен комплекс “Албена”, пише sportal.bg.

Две от титлите са за Тодор Попов (еднично и на двойки), а третата е за председателя на ТК "Журналист" Георги Дончев (единично).

Сребърни медали спечелиха Борислав Костурков (единично), Йоана Андреева (сп. "Хайком" - двойки) и Десислава Кулелиева ("24 часа") на двойки и единично.

С бронзови отличия са двойката Христина Балинска (bTV) и Ирина Цонева (БНТ), както и Тихомир Тинчев и Любомир Михайлов (в. "Стандарт"). Всички призьори получиха по време на официалното закриване в казиното на к.к "Албена" купи, медали, телефони от М-тел и награди от Babolat, с чиято екипировка играха българите на турнира.

Световното първенстнетата бе организирано перфектно за втори път след 2003 г. от к.к. “Албена”. По време на закриването лично президентът на AITJ Боян Будя благодари на домакините за гостоприемството и отличната организация на световното.

Домакините от "Албена" бяха възнаградени със специален приз от признателните участници. Будя даде изключително висока оценка на домакините и ТК "Журналист" за разнообразната програма, която бяха организирали за гостите от цял свят.