Любо Пенев затяга дисциплината в националния ни отбор

"И без това съдиите ни режат и сме им трън в очите, нека да не ги улесняваме", наредил Ел Голеадор

Любо Пенев е решил да стегне дисциплината на националите преди старта на евроквалификациите. Утре нашите играят с Азербайджан в Баку от 19,00 ч. Селекционерът е поискал от своите да не си изкарват лесни картони, научи "Стандарт" от кухнята на тима.

"И без това съдиите ни режат и сме им трън в очите, нека да не ги улесняваме", наредил Ел Голеадор.

Любо Пенев е провел специални разговори с футболистите, които в предишния квалификационен цикъл често получаваха жълти и червени картони. Бившият голмайстор щял да бъде безкомпромисен с всеки, който остави съотборниците си в трудна ситуация. Другата директива на селекционера е националите да не се поддават на провокации от съперници. Хранителният режим също е нещо, на което спортно-техническият щаб на България много държи. По време на лагера в Правец националите са се хранили на блок-маса. Всеки път в менюто е имало разнообразие от поне 10 храни, разбра "Стандарт".

Всички те са били стриктно избирани от Любо, който е нареждал на готвачите какво да приготвят. Иначе вчера Ел Голеадор се смили и реши да няма вечерна тренировка. Националният отбор отпътува от Правец към София в късния следобед. После нашите се отдадоха на почивка в хотел "Парк Инн" в Лозенец. Днес в 10.00 часа отборът излита за Баку с чартърен полет от Терминал 1 на летище "София".

ОЩЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В SPORTONLINE.BG