Лиляна Павлова и кандидати за депутати на ГЕРБ уважиха празника на Павел баня

Водачът на старозагорската листа на ГЕРБ обеща кампания обърната към хората

Водачът на листта на ГЕРБ за Стара Загора Лиляна Павлова посети днес Павел баня във връзка с празника на града - 8 септември. Тя и кандидатите за народни представители от листата Пламен Йорданов и Маноил Манев взеха участие в тържествата и за храмовия празник на храм „Рождество Богородично“. На деня на Павел баня бяха още кметовете на Стара Загора, Казанлък и Мъглиж - Живко Тодоров, Галина Стоянова и Господин Господинов.
В приветствие към жителите и гостите на курорта Лиляна Павлова благодари за поканата да присътва на място като Павел баня, където е изпълнено с млади хора и с огромен потенциал. "Радвам се днес да бъдем заедно на този свят християнски празник. Искам преди всичко да ви пожелая здраве – на вашите семейства, на всички тези деца. С благословията на Богородица да вървим напред. Искам да ви уверя, че мислим в душите, в сърцата, в действията си за това, как да направим живота на всички – не само в Павел баня, но и в целия регион, в страната – по-спокоен, по-справедлив, да живеем в една справедлива държава, в която да бъдем единни, да преодолеем личностните спорове и да гледаме напред, защото само така ще осигурим на нашите деца да растат щастливи, усмихнати, и да останат в тази прекрасна страна. Още веднъж – честит празник, благодаря ви, бъдете живи и здрави" се обърна към присъстващите водачът на старозагорската листа на ГЕРБ.
"Аз и колегите ми от ГЕРБ сме тук, за да получим духовна подкрепа и Божията благословия, за да стартираме предизборната си кампания, която ще бъде позитивна. Кампания със смирение, в която кандидатите за народни представители от ГЕРБ ще бъдат обърнати към хората и проблемите на ежедневието след бедствията, сполетели страната", каза пред журналисти Лиляна Павлова.

За празника на Павел баня бе отслужена двучасова Света литургия от Старозагорския митрополит Галактион и Траянополския епископ Киприян в съслужие с местни свещеници.