Да сте виждали бедстващи по еротично бельо?

За някой от ... дарителите

Над 2 тона дарения са събрани само за седмица за бедстващите в Мизия. Голяма част от тях обаче са просто боклуци, от които десетки хора просто са се чудили къде и как се отърват, пише "Всеки ден".

 Извинявайте, драги ми дарители, но да не би да очаквате останалите без дом мъже и жени да ринат калта от къщите си, облечени в розови еротични кюлоти, с ефирни сутиени и шарени халати? Как точно сте решили, че на някоя 70-годишна жена ще й свършат работа обувки с 12-сантиметров ток? Интересно и каква работа ще им свършат използваните ви гащи, боксерки, чорапи и прашки. Ако просто някой се е чудел как да влезе в новините, не е нужно да драпа с пълен чувал с боклуци до някой пункт за дарения, с надеждата, че ще бъде щракнат от някой журналист. Може просто да си направи селфи на оная работа и готово!

 Да, разбира се, има и много наистина смислени дарения от хора, които са се лишили от здравите си, планински обувки или топли дрехи, точно преди зимата, за да зарадват нуждаещите си. Други пък са взели от дрехите на децата си, за да ги пратят на напълно непознати малчугани. Ето такива хора обаче никога няма да влязат в новините. Просто защото това не е най-голямата им мечта.