Coca-Cola Happy Energy Tour в Културната столица на Европа

Любимите звезди на България пристигат в Пловдив за грандиозен концерт

Део, Лео, Рафи, Играта, Жана Бергендорф, Криско, Мария Илиева, Наско Колев и Кристо са само част звездната плеяда, която ще разтърси Пловдив утре вечер, 11 септември, на площада пред Общината, точно в 19.00ч.

Funky Miracle и DJ Borche ще се погрижат за перфектните изпълнения на звездите, абсолютно на живо пред пловдивските фенове. Ангел и Моисей, в компанията на Pavell и Venci Venc, ще угодят мигновено на всяко едно музикално предизвикателство, вдъхновено от текстове на публиката.

Огнената Жана и хип-хоп фурията Кристо ще представят хита си „Играем с теб до края”, а сензацията Криско ще шокира феновете с нечувани до момента рок и фънк аранжименти. Самураят Жана ще превърне 4D комбинацията в 5D, присъединявайки се към Део, Лео, Рафи и Играта за изпълнението на футболния химн на Coca-Cola за световното през 2014 „Светът е наш”. Глоасовитата Михаела няма да изневери на сериозната си музикална половинка Venzy и двамата ще зарадват публиката със силните си дуетни изпълнения, като Михаела е приготвила и една изненада за своите фенове

Дивата Мария Илиева ще представи хитовите си парчета пред пловдивската публика и ще очарова феновете със съвесем неочаквани дуетни партньори.

След старта на турнето във Варна, Бургас, Русе, Велико Търново и Пловдив идва ред и на София

Грандиозният финал на най-мащабното музикално турне у нас - Coca-Cola Happy Energy Tour, ще е на 14 септември в София на площад Батенберг, където към звездния състав на турнето ще се присъедини и световната музикална сензация Джеймс Артър. Таланливата британска звезда пристига за първи път в България. Изпълнителят на „Impossible“ предизвика истински фурор сред феновете с видео обръщение от личната си Facebook страница: „Елате да се забавлявате с мен и с още много други звезди на 5-годишнината на Coca-Cola Happy Energy Tour на 14 септември в София!“

Достъпът до всички концерти е безплатен, а за да разберете какви още изненади Ви очакват, следете Coca-Cola Happy Energy Tour във Facebooк (http://www.facebook.com//CCHappyEnergyTour), както и медийният партньор CITY радио и телевизия.