Откриха изчезнала добричлийка във Варна

Крими

09-09-2014, 10:56

Снимка:

facebook

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Издирва се 30-годишна добричлийка!

Служителите на полицията са водили разговори с Пламена и съпруга й

30-годишната Пламена Реиз от Добрич, която бе обявена за общодържавно издирване, е открита в района на варненската ромска махала „Максуда”. Това съобщи за Topnovini.bg директорът на Областната дирекция на МВР във Варна главен инспектор Николай Калчев. Той посочи, че в морската столица са пристигнали служители на добричката полиция, които са получили информация за местоположението на Пламена.
Поискано е съдействие от Трето РУП във Варна, след което е извършена проверка в посочения частен дом. Предполага се, че майката на две деца е избягала от дома си в Добрич. По настоящем тя е върната в добруджанския град.
Пламена Реиз бе в неизвестност няколко дни. За последно близките й я бяха видели в понеделник, когато в 8,30 часа е излязла от дома си, облечена със синя рокля и обута с черни силиконови сандали. Тя е по майчинство с малкото си дете, което е момченце на година и четири месеца. Дъщеричката й предстои да бъде в първи клас.
След изчезването на Пламена съпругът й обясни за Topnovini.bg-Добрич, че тя е работила в Германия, но от три години си е в България. Той отхвърли появила се информация, че изчезването й е свързано с пари.