"Тракия" празнува с много любов и нова добра инициатива

Мисия Пловдив

09-09-2014, 12:09

Снимка:

архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Заповядайте на 11 септември!

Празник под надслов "На Тракия с любов" ще се проведе на 11 септември 2014 година, четвъртък, съобщи кметът на район "Тракия" Костадин Димитров. От 18 часа в района на барбекютата в парк "Лаута" ще започне концерта на "Биг Бен Пловдив", след което ще се проведе състезание по караоки с много награди за участниците.

Около 21 часа отново на същото място в парк "Лаута" жителите и гостите на града ще имат възможност да се насладят на филмова прожекция. Организаторите са осигури по-рано през деня от 11 часа безплатна кино прожекция за децата на район "Тракия" – "Да дресираш дракон 2".

По време на празника ще бъде даден и старт на инициативата "Добър ден е добро начало". Нека сред негативните новини и напрегнатото ежедневие да намерим време за усмивка и добра дума, призова кметът на "Тракия" Костадин Димитров и допълни: "Добър ден е наистина едно добро начало".

Ще има много настроение, танци и награди. Заповядайте на празника "На Тракия с любов!", приканват кметът Костадин Димитров и партньорите на събитието.