Кандидат-депутати от ГЕРБ помагат за разчистването на разрушените къщи от наводнението в Добрич

Говорихме с колегите за необходимостта да се помогне и на пострадалите след бедствието в Добрич

Кандидатите за депутати на ГЕРБ от област Добрич се включиха в разчистването на къщи, разрушени от наводнението през месец юни в града. Заедно с тях, в помощ на пострадалите жители, на място пристигнаха и помагат кандидат-депутати от листите на ПП ГЕРБ в Шумен, Разград и Русе.  
„Говорихме с колегите за необходимостта да се помогне и на пострадалите след бедствието в Добрич, тъй като щетите все още не са преодолени напълно. В голяма част от случаите става дума за къщи, в които живеят възрастни или социално слаби хора, които сами не биха могли да се справят с разрушителните последици преди настъпването на зимата“, посочи водачът на листата на ПП ГЕРБ в Добрич Румен Иванов. При наводнението бяха напълно разрушени над 10 къщи, а 87 са с големи щети.
В помощ на пострадалите се включват кандидат- депутатите от листата на ГЕРБ-Добрич, водачите на листите в Русе, Пламен Нунев, на Шумен Любомир Христов, както и кандидатите за депутати Бедрос Пехливанян, Стефан Бурджиев, Стоян Тодоров, Светослав Иванов.