Пловдивчанин гони Хекимян от площада, водещият плаши провокаторите с полиция

Скандали, тъпани и тромби на старта на предизборния дебат под тепетата

Заминавай си, бягай от тука, арогантен вид имам, защото ме е яд на софийско-пернишките селяни! Така изригна срещу водещия на политическите дебати в bTV Антон Хекимян 33-годишен пловдивчанин, който заяви, че работи като водещ на сутрешна медия, пише БЛИЦ. Настроен съм лошо срещу вашите софийски медии, които идват тук да си правят пиар, изкрещя той срещу Антон Хекимян на площада в Пловдив. Тъпани и тромби огласиха пространството, а симпатизантите на различни политически сили се заредиха още от ранни зори на площада. Между симпатизантите на ББЦ и ДПС избухна скандал, след като младеж от хората на Николай Бареков засипа с хули мургави привърженици на ДПС.
"Ей, мангал гнусен", обърна се представилият се като Георги Дюлгеров към мургавел с бяла фланелка със знака на ДПС. Тия мангали мръсни ме избутват, не мога да чуя нищо от тях, посочи той. „Мангал е баща ти, който те е правил”, не му остана длъжен симпатизантът на ДПС.
На площада има провокатори, ако вдигат шум и провалят дебата, ще повикаме полиция, заплаши Хекимян, когото хора от агитката натовариха с тежката задача да носи отговорността за поведението на медията си. Когато сваляхме Борисов, вие изобщо не ни отразихте, подминавахте ни, обвиниха го пловдивчани.