Жени не дава детето на Тачо

Калканджиева влиза във ВИП Брадър, откъдето ще плюе срещу бившия си

Един от най-шумните разводи предстои. Жени Калканджиева и половинката й Тачо се развеждат. Раздялата им е ясна от няколко месеца насам, но досега нито един от двамата не я коментираше официално.
Причината е, че започва тежко бракоразводно дело, в което ще спорят за попечителството върху сина им Георги. Калканджиева настоява за пълни родителски права. Тя е обявила пред адвокатите си Тачо за безотговорен и настоява само тя да си гледа наследника, пише "България днес".
Чашата преляла с инцидента преди няколко дни, в който бе замесен Стефан Манов. Той и негов приятел катастрофираха в Слънчев бряг.
Междувременно Жени Калканджиева ще е един от сигурните съквартиранти в тазгодишния сезон на "ВИП брадър". Тя е решила да не спести нищо на съпруга си. Освен че ще извади на показ всички кирливи ризи на неверния си съпруг, пред камерите на Големия брат се очаква Калканджиева да разкрие и дълго пазената тайна за новата си любов.
Слуховете, че Жени най-после е прежалила съпруга си Тачо и е намерила нов мъж, се оказаха истина. Близки до бившата моделка издават, че Калканджиева е хлътнала здраво по известен бизнесмен.