Стотици си казаха "Добър ден!" на празника на "Тракия"

Мисия Пловдив

12-09-2014, 12:42

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Най-младият пловдивски район кани на празник

Най-младият пловдивски район отбеляза своя празник

Стотици жители на "Тракия" се включиха в честването на празника на района под наслов "На "Тракия" с любов".

Доброто настроение започна още преди обед с безплатно кино за децата с прожекцията на филма "Да дресираш дракон 2". Зрителите бяха толкова много, че едва се побраха в залата на кино "Фейсис".

Кулминацията обаче беше вечерта около барбекютата в парк "Лаута", изградени от началото на мандата, където от специално изградената сцена кметът на "Тракия" Костадин Димитров поздрави жителите на района. Преди това самият той си купи прясно пчелно млечице от гостуващия на събтието Фермерски пазар, предлагащ богат асортимент от биопродукти.

За настроението на тракийци допринесоха изпълненията на "Биг бенд Пловдив" и участниците в караоке-конкурса. Бяха раздадени много награди, сред които ваучери за почивка. Обявени бяха и победителите в инициативата "Добър ден е добро начало". Като най –добро беше отличено предложението за изграждане на сцена в "Лаута".

Като продължение на инициативата, в парка предстои поставянето на табели с надписа "Добър ден!".

Преди беше страшно и опасно да влезеш в този парк. Беше срамно. Вече не ни е срам, а напротив - гордеем се с "Лаута" и пожелавам на всички пловдивчани да прекарват повече приятни мигове в това приятно и спокойно място в града ни, заяви Костадин Димитров.

Празникът продължи с прожекцията на филма "Учебник по любов" с участието на Моника Белучи и Робърт де Ниро.