Янко от Садово убит заради любовница проститутка

Крими

12-09-2014, 13:33

Снимка:

Plovdiv.utre архив

Автор:

Plovdiv.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спор между комшии завърши със смърт

Спорът между съседи тръгнал от незаконен строеж

Янко Щерев от Садово е убит от комшийката си Надежда Тодорова, твърди БЛИЦ като цитира местни хора. Вчера сутринта в ромската махала на града е възникнал луд скандал. Причината - проститутката Юлия Славчева отдавна издигнала постройка на улицата, с което запушвала входа на съседите си. Предния ден кметът на общината Димитър Здравков ходил лично да уведоми жрицата на любовта и мъжа й, че строежът е незаконен и ако не го бутнат, следва са бъде сринат насила.
Ромите се съгласили, но вчера сутринта съпругът на Юлия започнал да маже сградата. Наизскочили разярени съседи. Най-яростна и ядосана била Надежда Тодорова. Екшънът подклаждал мъжът й Асен, който псувал и се биел с опонентите си. Станал луд скандал. На страната на проститутката застанал Янко, който й бил любовник. Той защитил изгората си, но разбеснялата се Надежда скочила с нож и го наръгала в областта на сърцето.
Янко издъхнал на място. В мелето е пострадал и мъжът на Надежда. Асен е в болница със спукана глава и две счупени ребра. В момента жандармерия пази бойните роми, за да няма нови ексцесии. Родата на починалия Янко се заканва да линчува фамилията на убийцата, която също е в болница. Има двама арестувани, заради мелето. Образувани са две досъдебни производства.