11 предсказания, който се сбъднаха с точност

Тръпки да те побият

1. Шефът по сигурността Морган Стенли в Световния търговски център предрече самолетните катастрофи, като нарисува подробен план, за да могат да се евакуират всички посетители. Той умрял, когато сградите се сринаха.
2. През 1917 година, Александър Греъм предрече, че нерагламентираното изгаряне на изкопаеми горива ще доведе до парников ефект и е говорил за използването на енергията на слънцето.
3. Homefront, видео игра, която бе пусната на пазара през 2011 година, бе базирана на войната срещу Северна Корея, предсказа както смъртта на Ким Чен Ир, така и ядреният тест на Северна Корея през 2012 година.
4. През 1863 година Жул Верн пише "Париж през 20-ти век", ръкопис, който съвсем точно предрича всичко от стъклените небостъргачи, статистическото увеличаване на извънбрачните деца. Издателят му отказва да го публикува с мотива, че бил "труден за вярване".
5. Президентът Айзенхауер прогнозира Холокоста.
6. Марк Твен се е родил по времето, когато Халеевата комета е преминала покрай земята, като е предрекъл, че той ще умре, когато кометата се появи отново. Той умрял точно в денят, когато Халеевата комета се е появила отново.
7. През 2006 година, Стивън Колбърт прогнозира тези, които ще получат Оскар.
8. Котка прогнозирала смъртта на 25 души в старчески дом, като демонстрира привързаност към тях в последния момент.
9. Компанията Spirit Halloween изключително точно предсказа, кой точно ще спечел последните четири президентските избори, само базирайки се на продажбата на бутафорни маски с образите на политици.
10. Полицейският психолог д-р Георг Зибер предрича точно клането през 1972 година на олимпийските игри. Бил е несъгласен напълно с организаторите и си е подал оставката на 5 септември 1972 година, след като е заявил, че повече нямат нужда от неговата помощ.
11. През 1850 година, изобретател създаде апарат, който предрича времето с помощта на пиявици, които съвсем точно предрекли огромна буря през 1850 година, 51 часа преди да се случи аномалията.