Владислав Николов: Силна подкрепа и достоен живот за пенсионерите

Кандидат-депутатите от ГЕРБ-Плевен се срещнаха с жителите на Тодорово

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за Плевен Владислав Николов, Мартин Митев, Ралица Добрева и Зорница Петрова тази вечер се срещнаха с жителите на Тодорово.

„Няма да ви давам обещания на едро, както правят нашите опоненти. Казвам само изпълними неща. Отчетохме грешката си и ако ГЕРБ състави самостоятелно правителство, пенсиите на всеки един от вас ще бъдат увеличавани всяка година. Знам, че човек най-много го боли за децата и внуците му. Ясно е, че ако няма работещи, няма откъде да дойдат парите за пенсиите. Ето защо един от приоритетите на ГЕРБ е създаване на условия за стимулиране на икономиката. Привличането на инвестиции  и насърчаването на бизнеса ще доведе до разкриването на нови работни места. За да облекчим семействата на вашите деца през отоплителния сезон, ще санираме блоковете, в които живеят те. От третата година програмата за енергийна ефективност вече ще включи и еднофамилните жилища, т.е. и къщите по селата ”, обясни кандидатът за народен представител от ГЕРБ Владислав Николов.

„ Днес тук аз мога да ви обещая и 1 000 лева пенсия, но просто откровено ще ви излъжа и ще се подиграя с вашето доверие и надежди, както го правиха досега от БСП, ББЦ, Атака и други политически сили с амбиции за власт. Няма да ви подведа и с обещания, че ще се строи АЕЦ Белене, защото няма как да стане. Просто ще ви призова да обмислите добре за кого ще гласувате на пети октомври. Ще позволите ли доброволно да бъдете лъгани още или ще дадете шанс с гласа си на партия ГЕРБ и нейния управленски потенциал да стабилизира страната?”, каза Мартин Митев-кандидат за депутат от листата на ГЕРБ за Плевен.

„Единствено самостоятелно правителство на ГЕРБ ще даде шанс за развитие, сигурност, авторитет и бъдеще на една Стабилна България. Номер 9 в интегралната бюлетина е пътят към това” , обобщи Владислав Николов.