Blaze Bayley "срина" Военния клуб

Пловдив Лайф

14-09-2014, 14:35

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Неделната вечер започва с младата банда АНТИФРИЗ и завършва с Обратен ефект

Невероятния Blaze Bayley буквално срина Военния клуб в града във втората вечер на PolineROOOCK fest 2014. След 30 години на сцената Bayley бе изключителен при представянето на първия си албум "Freedom" с българската банда John Steel. Не мина и без класики на Iron Maiden, сред които върхът бе "Fear of the Dark".

Blaze Bayley се прояви и като типичен британски джентълмен като лично представи другия вокал на John Steel - Дилян Арнаудов, който изпълнява двете бонус-парчета в албума "Freedom". Не се оказаха поза и думите на Bayley от пресконференцията, че след Iron Maiden се чувства свободен, защото може отблизо да общува с публиката си – веднага след сета британецът даваше автографи върху CD–то с "Freedom" и охотно се снимаше с почитателите си.

Не трябва да омаловажаваме и представянето на останалите четири банди на феста – преди Bayley Звезди с ANALGIN пък се закани да "прегази" с рок "Майна таун". В съботната вечер публиката видя още АSSAMBLEND, Perfect Stranger и гръцката банда KINGDRAGON, които бяха дошли с немалка агитка от южната ни съседка.

Неделната вечер предлага по-весели нюанси - открива се от младата хеви-пънк-метъл банда АНТИФРИЗ и завършва с Обратен ефект.